Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Εγγραφή στο Πολυτεχνείο Κρήτης

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ), η εγγραφή των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από  Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022  έως και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, και μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Το επόμενο βήμα είναι η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στη Γραμματεία της Σχολής σας αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος https://register.tuc.gr. Στο αρχείο "Οδηγίες για την εγγραφή στο Πολυτεχνείο Κρήτης" θα βρείτε την αναλυτική περιγραφή των βημάτων και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από 20/9/2022 μέχρι 25/9/2022. 

Όσοι πρωτοετείς έχετε ήδη τη βεβαίωση διαγραφής από προγενέστερο τμήμα/σχολή φοίτησης πρέπει να την αποστείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής σας.

 Για τυχόν διευκρινίσεις, η ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας της Σχολής σας βρίσκεται στον Πίνακα που ακολουθεί.

Γραμματεία Σχολής Πολυτεχνείου Κρήτης

Email

Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ)

pem_info@tuc.gr

Γραμματεία Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ)

grammateia-mred@tuc.gr

Γραμματεία Σχολής Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)

grammateia-ece@tuc.gr

Γραμματεία Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ)

grammateia-chenveng@tuc.gr

Γραμματεία Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (ΑΡΜΗΧ)

secretary_arch@lists.tuc.gr

Μην αμελείτε να συμβουλεύεστε συχνά τις Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις και τις ανακοινώσεις των Γραμματειών των Σχολών σας, για ενημέρωση σχετικά με τις Εγγραφές, τις Αιτήσεις σίτισης/στέγασης, τις Δηλώσεις Μαθημάτων, το Πρόγραμμα Σπουδών, το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, τις Υποτροφίες, κ.ο.κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου